シュークリーム | クッキーシューの作り方

料理 スイーツ
シュークリーム | クッキーシューの作り方

えもじょわのスイーツレシピ本発売中
http://amzn.to/2g8XCZR

▼With BGM→https://youtu.be/3CTM4xYN_ds
▼Ingredients
5 portions
-cookies
 20g butter
 10g sugar
 30g speculoos spread
 30g flour
 1g cinnamon powder
-Speculoos cream
 150ml milk
 1/2 vanilla beans
 2 egg yolks
 10g  sugar
 15g flour
70g speculoos spread
 150ml heavy cream
-choux dough
 20g butter
 30g water
 30g milk
 25g flour
 1 egg(50g)
Fan bake 190 ℃ 20min, 170 ℃ 20-30min its better

WITH OUT SPECULOOS SPREAD
-cookies
 30g butter
 20g sugar
 30g flour
-cream
 150ml milk
 1/2 vanilla beans
 2 egg yolks
 40g  sugar
 15g flour
 150ml heavy cream
-choux dough
 20g butter
 30g water
 30g milk
 25g flour
 1 egg(50g)
Fan bake 190 ℃ 20min, 170 ℃ 20-30min

▼ブログでの詳しい説明
http://emojoiecuisine.hatenablog.com/entry/2015/04/26/222126

▼SNS
twitter.com/emojoie
facebook.com/pages/Emojoie-Cuisine/187508988086366

コメント